Management Trainee

 

 

40 uur

Rotterdam

€3351,-

Voor 28-02-2022 

Aantal uur: 40 uur

Standplaats: Rotterdam

Salaris: €3351,-

Einddatum vacature: Voor 28-02-2022

Evides Waterbedrijf is weer op zoek naar jong talent!  Wij zijn op zoek naar ambitieuze  starters op Hbo- en Wo niveau met passie voor techniek en water. 

Het Management Development Programma van Evides biedt je een 3 jaar durend een intensief traject, gericht op een dynamische carrière binnen Evides. Als trainee krijg je de unieke kans om de verschillende aspecten van Evides als waterbedrijf te leren kennen  en tegelijkertijd je inhoudelijke en persoonlijke kwaliteiten verder te ontwikkelen. Je wordt in het diepe gegooid, waarbij je altijd kunt terugvallen op een interne coach en je 10 andere management trainee collega's.

Bekijk hier ook een korte introductie over deze vacature:

www.youtube.com/watch?v=GkRxknDk8Nw

 

Heb jij...

 • Een afgeronde technische Hbo- of Wo opleiding (bijvoorbeeld  Werktuigbouwkunde, Civiele Techniek, Procestechnologie, Watermanagement)?
 • Een passie voor water?
 • Een frisse blik die ons nieuwe inzichten geeft? 

 

 

Dan is deze baan echt iets voor jou!

Wat wij voor jou doen

 • Je wordt ingedeeld in schaal 8 van de cao Waterbedrijven. Het  bruto maandsalaris gebaseerd op een 40-urige werkweek is €2793,-.
 • Daarnaast ontvang je circa 20% aan flexibel arbeidsvoorwaardenbudget. In deze schaal is dit  € 558 bruto per maand. Je kunt hier o.a. extra vakantiedagen mee kopen, het iedere maand laten uitkeren of sparen en het in één keer laten uitkeren; de keuze is aan jou! 
 • We bieden uitgebreide ontwikkelmogelijkheden en regelmatige ontwikkelgesprekken om altijd het beste uit jezelf te halen.
 • We hanteren prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een fietsplan, bijdrage voor de fitness, flexibele werktijden en een goede pensioenregeling.
 • Je komt in een fijne werkomgeving waarbij de medewerker voorop staat en we veel waarde hechten aan een gezonde werk-/privébalans.
 • Wij geloven in een divers samengesteld team;  waar verschillende visies, inzichten en achtergronden samenkomen en we zo het beste in elkaar naar boven halen. Je krijgt bij ons dan ook alle ruimte om te zijn wie je bent. 

Wat jij gaat doen

Als Management Trainee neem je deel aan het Management Development Programma, een intensief opleidingstraject gericht op persoonlijke en professionele ontwikkeling voor een carrière binnen Evides.

In 3 jaar zal je 6 diverse projecten uitvoeren binnen Evides, met eigen taken en verantwoordelijkheden. De projecten zijn gericht op het realiseren van vooraf geformuleerde doelstellingen binnen verschillende vakdisciplines. We hebben hierbij een groot scala aan opdrachten ter beschikking; denk bijvoorbeeld aan onderzoek naar onze waterkwaliteit, evaluaties van onze processen of het meedraaien in een civiel project. Ook krijg je de kans om een half jaar via VEI uitgezonden te worden om de watervoorziening in een 3e wereldland 

Afhankelijk van je achtergrond en ontwikkeling zal je steeds beter je weg gaan vinden in onze organisatie en daar je ontwikkeltraject op aanpassen. Je volgt daarnaast verschillende trainingen en cursussen en je wordt bij je werkzaamheden begeleid door een persoonlijke coach. Samen met deze coach bepaal je waar je talenten het beste passen. 


Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken?

 

Solliciteer voor de functie Management Trainee 

 

Ben jij...  

 • De frisse blik die ons nieuwe inzichten geeft? 
 • Flexibel en gedreven om elk half jaar weer toegevoegde waarde te leveren aan een nieuw project?
 • Een netwerker die zijn weg door de organisatie gaat vinden?