Management Trainee

Salaris

Ongekend veelzijdig

Als Management Trainee neem je deel aan een intensief leertraject gericht op persoonlijke en professionele ontwikkeling voor een carrière binnen Evides. Je volgt verschillende trainingen en cursussen en je wordt bij je werkzaamheden begeleid door een persoonlijke coach. Samen met deze coach bepaal je waar je talenten het beste passen.

Je houdt je bezig met het uitvoeren van diverse projecten binnen Evides Industriewater of Evides Drinkwater, met eigen taken en verantwoordelijkheden. De projecten zijn gericht op het realiseren van vooraf geformuleerde doelstellingen binnen de verschillende vakdisciplines. Afhankelijk van je ontwikkeling en prestaties krijg je steeds meer verantwoordelijkheid binnen de projecten.

Jouw profiel

Heb jij ...

  • pas je technische hbo- of wo-diploma behaald in één van de volgende richtingen: Werktuigbouwkunde, Procestechnologie of Civiele Techniek?
  • nog geen of beperkte werkervaring én affiniteit met watertechniek?

Ben jij ...

  • bereid om tenminste drie maanden aaneengesloten in het buitenland te werken?

Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Ons aanbod

Het bruto jaarinkomen voor deze functie bedraagt maximaal € 37.152,-. Daarvan stel je zo’n 20% van je arbeidsvoorwaardenpakket zelf samen; je kunt hier o.a. extra vakantiedagen mee kopen, het iedere maand laten uit keren of sparen en het in één keer laten uitkeren; de keuze is aan jou! Evides biedt je verder prima arbeidsvoorwaarden met uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden, flexibele werktijden en een goede pensioen regeling.


Solliciteren

Heb je interesse in de functie van Management Trainee en wil je meer informatie, neem dan contact op met Renee van de Maat, Adviseur Werving en Selectie, op telefoonnummer 06 22 58 29 44. Jaarlijks hebben wij 10 management trainees binnen het bedrijf die zich met uiteenlopende projecten bezig houden in binnen- en buitenland. Je kunt direct online solliciteren en een CV en motivatiebrief meesturen. 

I.v.m. de huidige maatregelen rondom Covid-19 voeren wij zo veel mogelijk digitale sollicitatiegesprekken. Wanneer we jou als kandidaat weer veilig kunnen ontvangen op onze kantoor- of productielocatie, nodigen we je graag uit. De doorlooptijd van de procedure kan door de huidige omstandigheden langer zijn dan gebruikelijk. Veiligheid voor zowel kandidaten als collega’s staat bij ons voorop.  

Het aanvragen van een VOG en een assessment zijn onderdeel van de selectieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

#Onderhoud #Veiligheid #Logistiek #Management #Productie #Technisch #Beveiliging #Projectmanagement