Sollicitatieprocedure

 

Het is belangrijk dat we elkaar in een korte periode goed leren kennen. Alle communicatie vind je terug in onze sollicitatieportal waar je toegang tot krijgt. Wij noemen dat Sollicitant Self Service.

 

Stap 1: Je hoort van ons

Je stuurt je cv en motivatiebrief in en maakt een account aan om in te kunnen loggen op de werkenbij-website. Alle informatie over jouw sollicitatie vind je terug op de website. We snappen dat je niet elke dag inlogt om te kijken, dus ontvang je ook altijd een e-mail als er iets nieuws voor je klaarstaat. 

Binnen één week na je sollicitatie hoor je van ons.

Stap 2: We gaan in gesprek

Als we op basis van jouw cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten zien, word je uitgenodigd voor een gesprek. Meestal zijn er twee sollicitatierondes waarin je kennismaakt met je toekomstige manager en je toekomstige teamgenoten. We nodigen je graag uit op één van de Evides-locaties, maar een digitaal gesprek is ook mogelijk.

Stap 3: Assessment

Voor sommige vacatures vragen we je aanvullend een assessment te doorlopen. Je wordt uitgenodigd door onze assessment-partner GITP. Zo leren we jouw talenten en ontwikkelpunten kennen. De uitkomsten kunnen tevens worden meegenomen in jouw persoonlijke ontwikkeltraject bij Evides.

Stap 4: Overleg arbeidsvoorwaarden

De HR adviseur gaat met jou in gesprek over de arbeidsvoorwaarden. Op basis van jouw functie en ervaring wordt je ingedeeld in een salarisschaal. We maken gebruik van vaste salarisschalen. Zo houden we de arbeidsvoorwaarden voor iedereen open en eerlijk.

Stap 5: Screening

Als Waterbedrijf zijn wij onderdeel van de vitale infrastructuur. Daarom hebben wij van alle medewerkers een geldige VOG en ID nodig. Voor bepaalde functies geldt een aanvullend screeningsonderzoek. De screening wordt uitgevoerd door onze screeningspartner Validata. Zij nemen contact met jou op.

Wij kunnen in het kader van deze sollicitatieprocedure jouw LinkedIn-profiel raadplegen.

Stap 6: Aan de slag!

Zodra de formele zaken positief zijn afgehandeld, treed je in dienst bij Evides en help jij mee aan het waardevol maken van water!