Onze cultuur

 

Denk jij dat je bij ons komt bovendrijven met jouw kennis, ervaring en persoonlijkheid? Evides geeft jou alle mogelijkheden voor een goede carrièrestart of juist de volgende stap in je carrière.
 

 

Betekenisvol werk...

Ongeacht of je parttime of fulltime bij Evides werkt, jouw baan bij Evides is betekenisvol! Voor ons is het werk dat je doet meer dan de loonstrook die je elke maand ontvangt.

Wij zorgen voor drinkwater en industriewateroplossingen. Super waardevol, want jouw werk levert een bijdrage aan het water dat bij 2,5 miljoen consumenten en bedrijven uit de kraan of tap stroomt.

En onze industriewatertak Evides Industriewater biedt innovatieve oplossingen op maat voor grote industriële klanten in Nederland, België en Duitsland.

Waarbij wij water waardevol maken

Alle medewerkers van Evides waterbedrijf werken samen aan één ding: het bieden van innovatieve en betrouwbare wateroplossingen. Iedere medewerker van Evides voegt op zijn of haar manier waarde toe aan het water dat we zuiveren en leveren. Van administratief medewerker tot procesoperator, alles wat we doen is van waarde voor ons product.

En jij daar met passie aan bijdraagt

Je krijgt bij ons de kans om samen met vakkundige collega’s te werken bij een maatschappelijk betrokken en stabiel drinkwaterbedrijf. Je krijgt bij ons alle ruimte om te zijn wie je bent en we vinden dat iedereen erbij hoort. We vinden het belangrijk dat je je persoonlijk kunt ontwikkelen en je talenten kunt inzetten, bieden je de mogelijkheid om je werk flexibel in te delen en waken voor een goede balans tussen werk en privé.

Evides biedt wateroplossingen, betrouwbaar en innovatief.

De klant staat voorop in alles wat we doen, met oog voor de omgeving. Wij bieden uitstekende diensten, waterkwaliteiten en -kwantiteiten aan onze klanten.

Wij zetten in op duurzame waarde creëren, waarbij onze drinkwater- en industriewateractiviteiten elkaar versterken. Circulair en klimaatneutraal zijn onze vertrekpunten bij het realiseren van wateroplossingen.

Wij werken veilig, duurzaam en binnen wettelijke kaders. We werken graag samen om onze strategische doelen te bereiken en bij te dragen aan de maatschappelijke opgaven.

Wij zijn een innovatief kennisbedrijf. Onze processen zijn slim ontworpen en optimaal gedigitaliseerd. We halen waarde uit onze data.

Wij zijn een aantrekkelijke werkgever met inclusieve teams en betrokken en bevlogen medewerkers die zich blijven ontwikkelen. We organiseren ons werk flexibel en steeds passend bij de uitdagingen die voor ons liggen.

Bekijk ons aanbod

Jouw droombaan niet gevonden?

Als jij denkt dat je waarde kunt toevoegen aan ons team mag je altijd een open sollicitatie sturen

Of maak een jobalert aan!